Miért csináljuk? Mert Imádjuk!

Másképpen nem is lehet! Az első pár perc után, ahogy leülünk a párral és kialakul a szimpátia, azonnal apró izgalom fog el minket. Az elképzeléseket hallgatva, ötletek százai kezdenek cikázni az agyunkban, ötletelünk és megosztjuk a tapasztalatainkat, mit miért, mit miért ne. Egy megbeszélés után lelkesedve indulunk haza és fogunk bele a tervezésbe.
Az esküvő előtt napokban a textileket frissen mossuk, vasaljuk, hogy azokból a legszebb dekorációt készítsük el számotokra. Csütörtökön Erika a virágpiacot járja az előre megrendelt virágokat begyűjti, ha valami különleges dolgon akad meg a szeme azt biztos, hogy magával hozza. Imádjuk a szombat kora reggeleket, az utcák még néptelenek, de ott van a levegőben a várakozás öröme, az autónkba beszállva friss virág illat vesz minket körbe.
Helyszínre érkezve gyorsan felosztjuk a feladatokat általában Erika a virágokat rendezi és az asztalokat, szertartást dekorálja, Melinda a főasztalt és a főasztal mögötti háttér elkészítését vállalja, a segítők a székszoknyákat rakják és kötik a masnikat. Majd egy forró kávé után vidáman és lelkesedve neki vágunk a „Nagy Napnak”.
Kis csapatunk keze szorgosan jár, a kora délelőtti órákban már körvonalazódik munkánk gyümölcse, dél körül elkészülünk. Várjuk a pillanatot, amikor a menyasszony belép a feldíszített terembe és átadhatjuk a csokrát és kiegészítő virágait! Az elégedett pillantásokat látva nyugodt szívvel indulunk haza!
Minden héten újra éljük ezeket az érzéseket, mert minden esküvő más és más hol a cappuccino világába repülünk, hol a rózsaszínköd vesz minket körül, vagy a tengerkékje tükröződik a szemünkbe! Imádjuk ez a varázslatot, amikor egy étterem a kezünk alatt, álomszép esküvői helyszíné alakul! Aztán ott állunk a végén és rácsodálkozzunk, hogy mennyi apró csoda vár Ránk az életbe és mi nyitott szívvel állunk elébe!