Hosszas várakozás után, újra indulhatunk! Végre 2021.05.28.-tól újra lehetnek esküvők!

Ha úgy gondoljátok, hogy belevágtok és még idén nyáron megtartjátok az esküvőtöket, de azért egy kis segítségre van szükségetek, akkor keressetek minket bátran!

Hogyan, miben tudunk segíteni Neked!?

Abban, amiben profik vagyunk és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ elkészítésében!

Hogyan valósul ez meg?!

Kérjétek díjmentes árajánlatunkat a weboldalunkon, mi egy teljesen komplett ajánlatot küldünk textil dekorációról és esküvői virágokról.

Mit tartalmaz a textil dekoráció?

Székszoknya, főasztal díszítés, főasztal mögötti háttér dekoráció, plafondekoráció, fotófal, fénydekoráció árat és választékát.

Mit találtok a virágárajánlatunkban?

Tájékozódhatok a választékunkról és az árakról, menyasszonyi csokrok, dobó csokrok, szülőköszöntő virágok, vőlegény- és tanúkitűzők, autódíszek, főasztal és vendégasztal díszekről.

Kiegészítő ajánlatunk pedig megtaláljátok minden olyan terméket, amire szükség lehet egy esküvőn pl: vendégkönyv, homokszóró, szirom, köszönetajándék, szalvétagyűrű.

Az árajánlat beérkezése után pár órán belül küldjük árajánlatunkat!

Ha az árajánlatunk szimpatikus, akkor javasoljuk a személyes találkozót, amely során bejárjuk a helyszín és az egyedi igényeket és adottságokat figyelem véve átbeszéljük a dekorációt. A találkozó után már konkrét árajánlatot, adunk Nektek. Ami, ha megfelel részetekre, akkor szerződéskötéssel folytatódik! Amit elektronikus úton szoktunk már kötni, időt spórolva számotokra ezzel is!

További teendőtök esküvő előtti héten a vendégek végleges létszámát leadni felénk!

Utána mi már intézzük a teendőket, és ott leszünk és készítjük az esküvőtök dekorációját!