Esküvőszervezés

Miből is áll az esküvőszervezés?

 

Minden esetben javasoljuk a személyes találkozót, amely során megismerjük az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseteket és elvárásaitokat, csak így válik az ajánlatunk személyre szabottá. A megbeszélés után az elhangzott kéréseknek megfelelően elkészítjük részetekre az ajánlatot. A megbeszélés napjához 1 hétre újra találkozunk, ekkor adjuk át nektek az ajánlatot, és a hozzá kapcsolódó referencia anyagokat.

Az ajánlat tartalmazza az árakat és mindazokat a szolgáltatókat, akik megfelelnek az elképzeléseiteknek. Ha az ajánlat elnyerte a tetszéseteket, akkor közösen bejárjuk a helyszíneket, segítünk a dekoráció megtervezésében, megszervezzük a személyes találkozót a kiválasztott zenekarral, vőféllyel.

Mint esküvőszervezők összefogjuk azokat a dolgokat, amik nektek hosszas utánajárásba és telefonálgatásba kerülne, úgyhogy mindvégig a Ti érdekeiteket tartjuk szem előtt. Ha sikerült kiválasztanotok a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat, akkor megrendeljük őket és megkötjük Nektek a szerződéseket. Majd az esküvőtök előtt 2 héttel újra leülünk és átbeszéljük az esküvő minden egyes apró részletét, ami alapján közösen elkészítjük a forgatókönyvet. A forgatókönyv segítséget ad mindenki számára, hogy mikor mi fog következni. A szolgáltatók ebből fogják tudni, hogy mikor milyen események zajlanak a nap folyamán. Mi ez alapján folyamatosan ellenőrizzük, hogy minden a Ti elképzeléseteknek megfelelően alakul.

Amíg Ti élvezitek a Nagy Napot, addig mi a háttérben maradva folyamatosan irányítjuk az eseményeket, az esetlegesen felmerülő problémákat elhárítva! Így Nektek nem marad más hátra, minthogy az Esküvőtök napját az életetek egyik legszebb napjának éljétek meg és őrizzétek a legszebb emlékeitek közt!

Személyes konzultáció a százhalombattai irodánkban vagy dél-Pest vonzáskörzetében!

Díjszabásunk

Személyes konzultáció, tanácsadás

10.000 Ft/óra

Ajánlat készítés

ingyenes

Esküvőszervezés, szerződéskötések, forgatókönyv készítés

70.000 Ft

Koordináció az esküvőtök napján

80.000 Ft (max. 10 óra)
igény esetén bővíthető